Archief
WOS

WOS

Jaaroverzichten te zien bij de WOS

De WOS blikt vanaf Tweede Kerstdag terug op het afgelopen jaar. In twee jaaroverzichten (Nieuws en Sport) komen alle belangrijke thema's van 2022 nog eens aan bod.

In het WOS Nieuws Jaaroverzicht zetten we alle belangrijke gebeurtenissen in onze regio op een rijtje: van de gemeenteraadsverkiezingen, de komst van Oekraïense vluchtelingen en de boerenprotesten tot de problemen bij de veerdienst Maassluis-Rozenburg.

Het kampioenschap op het veld van Ondo en de promotie van Venéco/Velo zijn slechts twee van de vele sportieve hoogtepunten die je terugziet in het WOS Sport Jaaroverzicht. Daarnaast spreekt presentator Stefan van Eijk met een aantal hoofdrolspelers van 2022 over hun jaar.

Het WOS Nieuws Jaaroverzicht zie je vanaf maandagavond 26 december om 18.15 uur en wordt daarna elk uur herhaald. Het WOS Sport Jaaroverzicht is te bekijken vanaf dinsdagavond 27 december 18.15 uur en zal daarna ook elk uur worden herhaald. Tot en met 31 december wisselen de jaaroverzichten elkaar elke dag af. Terugkijken kan ook via Uitzending gemist.