Archief
112Maasmedia

112Maasmedia

Verwarde vrouw steelt auto en slaat op de vlucht

Een verwarde vrouw heeft vrijdagavond een auto gestolen aan de Stationsweg in Maassluis. Nadat de politie gealarmeerd was, sloeg de vrouw op de vlucht en veroorzaakte ze een ongeluk op een rotonde in Maasdijk.

Volgens een woordvoerder van de politie zaten de sleutels nog in de auto. De vrouw was ingestapt en weggereden. Dit liep uiteindelijk uit in een achtervolging, zo meldt persbureau 112Maasmedia.

Tijdens de achtervolging raakte de vrouw meerdere paaltjes langs de weg. De vrouw reed vanaf Maassluis in de richting van Maasdijk. Op een rotonde in Maasdijk reed de vrouw rechtdoor, vanwege de hoge snelheid werd de auto een stukje gelanceerd en belandde vervolgens in de vangrail. Nadat de auto tot stilstand was gekomen, ging de vrouw nogmaals op de vlucht. Dit keer te voet. Uiteindelijk heeft de politie haar gevonden, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De rotonde heeft forse schade. Op het wegdek lag ook een behoorlijke hoeveelheid brandstof. De gemeente is hiervoor ter plaatse gekomen.