Archief
Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Op- en afritten A20 bij Vlaardingen dit weekend afgesloten

Van vrijdagavond tot maandagochtend zijn diverse op- en afritten van rijksweg A20 richting Rotterdam afgesloten.

De afsluiting is nodig om heiwerk te kunnen verrichten voor de Blankenburgverbinding. Weggebruikers worden omgeleid en moeten rekening houden met een langere reistijd.

De afsluiting van op- en afrit 8 (Vlaardingen-West) en op- en afrit 9 (Vlaardingen) richting Rotterdam begint deze vrijdag om 21.00 uur en eindigt op zaterdag om 08.00 uur. De verbindingsweg naar de Beneluxtunnel bij het Kethelplein is dan ook dicht. Verkeer wordt omgeleid naar af- en oprit 11 (Schiedam) en kan via de rijbaan richting Hoek van Holland weer terugrijden naar Vlaardingen of naar de A4 richting de Beneluxtunnel.

Op zaterdag is oprit 9 (Vlaardingen Holysingel) richting Rotterdam overdag afgesloten van 08.00 uur tot 21.00 uur. Verkeer wordt via de Burgemeester Heusdenslaan en de Hargalaan omgeleid naar oprit 10 Schiedam-Noord.

In de nacht van zaterdag op zondag, van 21.00 uur tot 09.00 uur, en in de nacht van zondag op maandag, van 21.00 uur tot 05.00 uur, is afrit 8 (Vlaardingen-West) richting Rotterdam afgesloten. Verkeer wordt omgeleid naar af- en oprit 9 (Vlaardingen) en kan via de rijbaan richting Hoek van Holland terugrijden naar afrit 8.

In het verleden is gebleken dat het bij afsluitingen van de A20 zeer druk kan worden op de wegen in Maassluis en Vlaardingen. Vooral op de Maassluissedijk kan de drukte oplopen.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis