Archief
Ende Media

Ende Media

Automobilist rijdt door na ongeluk en knalt op boom

Een automobilist heeft de hulpdiensten vanmorgen flink wat werk bezorgd. Deze persoon reed door na een ongeluk op de A20 en kwam vervolgens op de provinciale weg bij De Lier tegen een boom tot stilstand.

Rond 07.00 uur raakte de auto op de A20, tussen de oprit Maasdijk en het Westerleeplein, en ander voertuig. De bestuurder van de tweede auto verloor de macht over het stuur en kwam daardoor tegen de vangrail aan. Er raakte niemand gewond, maar de auto was wel flink beschadigd.

Van de automobilist die verantwoordelijk was voor het ongeval was overigens geen spoor. Die bleek te zijn doorgereden.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ende Media

Ruim een half uur later kregen de hulpdiensten een tweede melding. Op de Burgemeester Crezéelaan bij De Lier was een auto van de weg geraakt en tot stilstand gekomen tegen een boom. Omdat de bestuurder niet meer in het voertuig zat, heeft de brandweer nog enige tijd gezocht in een naastgelegen sloot.

De automobilist had echter al het hazenpad gekozen. Op basis van autopapieren kon hij rond 08.00 uur alsnog worden aangehouden. Het bleek te gaan om dezelfde persoon die eerder die morgen betrokken was bij het ongeluk op de A20.