Archief
Archieffoto WOS

Warm welkom voor Sinterklaas dit weekend

Deze zaterdag is Sinterklaas weer in het land. De Sint zal dit weekend ook in onze regio zijn intrede doen. Een overzicht:

Maassluis

In Maassluis komt Sinterklaas om 10.00 uur op boot De Spanje aan in de haven. Daar ontvangt burgemeester Haan hem op de Stadhuiskade. Daarna trekt de Sint met een stoet door Maassluis. Om 14.00 moet de goedheiligman alweer in Theater de Koningshof zijn, want daar begint dan de kindermiddag.

Naaldwijk

In Naaldwijk begint het feestje om 13.00 uur bij Sporthal de Pijl. Daarna wordt de Sint daar om 13.30 ook hartelijk welkom geheten. Om 13.50 maakt de goedheiligman deel uit van een feestelijke optocht naar het Wilhelminaplein. De rest van de middag zal er een dansact worden opgevoerd voor de Sint en heeft Sinterklaas tijd om iedereen te begroeten en op de foto te gaan.

Hoek van Holland

Het voorprogramma begint in Hoek van Holland om 13.00 uur in de Berghaven. De Sint meert daar dan om 13:30 aan. Na het ontvangst van Sinterklaas is er dan om 14.00 een feest voor kinderen op het Brinkplein.

Poeldijk

In Poeldijk komt de Sint aan om 13.15, in de nieuwe haven. Na de intocht neemt de Sint deel aan een pietendisco in De Veiling. De Sint zal ook weer klaarzitten om met kinderen op de foto te gaan.

Honselersdijk

De Sint begint zijn tour om 13.45 in Honselersdijk. Hij komt daar aan in de Valkehorst. Daarna trekt Sinterklaas door het dorp heen, om iedereen te begroeten.

Monster

In Monster komt de Sint om 13.50 aan in de Havenstraat, voorbij de Praxis. Ook daar vindt een georganiseerde intocht plaats.

De Lier

Rob Veenman heet Sinterklaas om 14.00 uur welkom in De Lier. Daar meert de Sint aan bij de Bleijenburgbrug. Liora, de majorettes en Dance Innovation zullen hem daar een warm welkom geven. Sint en zijn pieten zijn daarna in het dorpscentrum te vinden.

In de overige kernen komt de goedheiligman een week later aan.