Archief
Varend Corso Westland / Arnaud Roelofsz

Honselersdijk heeft mooiste boot

De kern Honselersdijk heeft volgens de jury van het Varend Corso de mooiste boot van de niet-commerciële deelnemers.

Aan het einde van de eerste corsodag kreeg de boot 'Encanto' de prijs uitgereikt. Nummer twee werd De Lier met de 'Magic'-corsoboot en Kwintsheul met 'Muziek verbindt ons' mocht de prijs voor de derde plaats in ontvangst nemen.

Bij de commerciële deelnemers won Gezamenlijke Aardwarmte Projecten Westland, met hun boot getiteld Aardwarmte. De boot Zomer Carnaval van Certhon en Van der Valk Systemen met Elvis Presley volgden op de tweede en de derde plaats. Ook voor het Kindercorso werden de prijswinnaars donderdag al bekend gemaakt. In de categorie tot 11 jaar is dat de Lion Kids geworden met hun boot de Lion King en in de categorie tot 16 jaar wonnen de Showgirls met de Rapunzel-boot.

Het corso trekt vandaag tijdens de Midden-Delflanddag van Maasland naar Delft, morgen is het de Westlanddag en zondag vaart het corso naar Den Haag. Op de laatste dag worden nog de prijzen uitgereikt voor de scholencompetitie The Blooming Battle, de Johan Huisman-bindersprijs, de innovatieprijs, de figuratieprijs en de felbegeerde Tuinderij publieksprijs uitgereikt.

Aardwarmte Varend Corso Westland / Arnaud Roelofsz