Archief
Cynthiamcastro/Pixabay

Cynthiamcastro/Pixabay

Geen titelprolongatie Naaldwijkse tennissers

De tennissers van LTC Naaldwijk zijn er vanmiddag niet in geslaagd de finale te bereiken van de eredivisie voor mixteams. De halve finale tegen Leimonias ging met 2-4 verloren. Naaldwijk kan daarmee de titel van vorig jaar niet verdedigen.

Naaldwijk stond na de vier partijen in het enkelspel met 1-3 achter. Alleen Eva Vedder kon haar partij winnen. Maar in het dubbelspel werd het nog verschrikkelijk spannend.

Het damesdubbel ging namelijk in twee sets gewonnen en daarmee stond het 2-3 en was het ook in sets gelijk (6-6). Bij een overwinning van Jelle Sels en David Pel in het herendubbel zou Naaldwijk hoe dan ook naar de finale gaan.

Helaas voor de Westlandse tennisclub gebeurde dat niet. Het voor Naaldwijk uitkomende duo won de eerste set en stond ook in de tweede set lang voor. Die tweede set ging echter in de tiebreak verloren en dus moest het aankomen op de wedstrijdtiebreak. Het Leimonias-duo Javier Barranco Cosano/Ryan Nijboer won die met 7-10 en daarmee was de eindzege vanmiddag voor de Haagse vereniging.