WOS/Sjoerd de Vos

ODO kan titel vergeten, Dijkvogels blijft in spoor koploper

De korfballers van ODO hebben hun kansen op het kampioenschap in de tweede klasse H door een nederlaag op nummer twee Weidevogels definitief verspeeld.

De achterstand op koploper Tjoba was al vijf punten en is inmiddels opgelopen naar zeven. Met nog twee wedstrijden te gaan, is dat niet meer in te lopen.

In Maasland ontliepen ODO en Weidevogels elkaar in de eerste helft nauwelijks. Halverwege was de stand 8-7. In de tweede helft ging het echter mis. ODO kwam een dramatische start niet te boven en ging met 14-16 onderuit.

Volgende week speelt ODO nog tegen koploper Tjoba, waarbij alleen nog de eer op het spel staat.

Dijkvogels mag nog hopen

In de derde klasse H blijft Dijkvogels het goed doen. Dankzij een 13-10 overwinning op ADO, mogen de Maasdijkers blijven hopen op het kampioenschap. Dijkvogels is de nummer twee en heeft drie punten achterstand op OZC, dat nummer drie NIO vandaag vloerde met 16-13. Volgende week speelt Dijkvogels in eigen huis tegen OZC.