Archief
Van Es architecten

Informatieavond over huurwoningen Maasdijk

Woningcorporatie Wonen Midden-Delfland gaat op twee plekken in Maasdijk huurwoningen bouwen. Wie daarvoor in aanmerking wil komen, kan dinsdag 10 mei naar de informatieavond in wijkcentrum Prinsenhof. Aanmelden is door het beperkte aantal zitplaatsen wel noodzakelijk.

Wonen Midden-Delfland is vorig jaar eigenaar geworden van de voormalige Vestia-woningen in Maasdijk en gaat nu ook aan de slag bij de nieuwbouwprojecten De Schakel en Wonen rond de Toren. In het eerste project komen 20 sociale huurwoningen en 6 middeldure huurwoningen. Bij de voormalige kerk De Hoeksteen komen 8 sociale huurappartementen en drie vrijesectorwoningen.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning gelden in ieder geval de volgende eisen: je bent ouder dan 18 jaar, het bruto inkomen is minder dan 49.013 euro voor een sociale huurwoning en ligt tussen de 40.000 en 71.000 euro voor een vrijesectorhuurwoning.

De informatieavond in wijkcentrum Prinsenhof begint om 19.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar wonen@wonenmd.nl of bel 010-5925093. Maximaal twee personen per aanmelding.