Archief
WOS

WOS

Komende tijd verkeershinder bij winkelcentrum De Tuinen

De komende maanden gaat een aantal wegen in het centrum van Naaldwijk op de schop. Van de werkzaamheden kunnen bezoekers en bewoners flink last gaan hebben.

De werkzaamheden moeten voor een betere doorstroming gaan zorgen en zullen plaatsvinden rondom het nieuwbouwcomplex De Rentmeester en de Jumbo Foodmarkt die daaronder gebouwd wordt.

Deze week start de herinrichting van de Patijnenburg en de aanleg van een rotonde op de kruising van de Patijnenburg en de Secretaris Verhoeffweg. Fietsers kunnen voorlopig hun fiets niet kwijt bij de ingang van De Tuinen aan de Willem van Hooffstraat. Ook vervallen de parkeervakken tijdelijk. Er blijft een verbrede baan beschikbaar voor komend en gaand verkeer naar het parkeerdak.

Ballast Nedam

Begin mei start de nieuwe bestrating van de Simon van Slingerlandtstraat, die tot aan de Willem van Hooffstraat zal lopen.
In de zomer gaat de kruising van de Secretaris Verhoeffweg met de Simon van Slingerlandtstraat op de schop. Daar komt een voorrangsplein met twee verkeerslussen. Uiteindelijk zal in het begin van 2023 een autovrij plein gemaakt worden tussen de ingang van De Tuinen en de ingang van De Rentmeester.

De gemeente kiest ervoor de werkzaamheden in fasen uit te voeren, om zo de winkels en woningen bereikbaar te houden.