Archief
WOS

WOS

Aangifte wegens bedreiging medewerkers van Patijnenburg

De gemeente Westland heeft aangifte gedaan van bedreigingen aan het adres van medewerkers van Patijnenburg die ophangkronen voor afvalzakken aan lantaarnpalen bevestigen.

Dat heeft de gemeente donderdagavond bekendgemaakt. Burgemeester Arends: "Medewerkers van Patijnenburg zijn al verschillende keren bedreigd bij het ophangen van kroonringen voor de pbd-afvalzakken aan lantaarnpalen. Ook medewerkers van het klantcontactcenter van de gemeente worden regelmatig onheus bejegend. Daarnaast zijn er mensen die menen de ringen weg te kunnen halen. Dit is onvoorstelbaar en onacceptabel! Je mag het oneens zijn met het gemeentelijke beleid, maar van de mensen die dit beleid uitvoeren en van de eigendommen van de gemeente blijf je af! Er is inmiddels aangifte gedaan."

De maat was vol toen gisteren medewerkers van Patijnenburg werden bedreigd bij het aanbrengen van ophangkronen in Honselersdijk. Eerder zijn ook in 's-Gravenzande al bedreigingen geuit tijdens het aanbrengen van die ringen voor afvalzakken (pbd).