Archief
Jochem Vrugt

Jochem Vrugt

Veel nieuwe gezichten op kandidatenlijst CDA Westland

De kandidatenlijst van CDA Westland kent veel nieuwe gezichten, met als hoogste nieuwe binnenkomer Kevin Klinkspoor.

Eerder was al bekend dat Jenny Vermeer lijsttrekker is voor de verkiezingen van 16 maart 2022. Zaterdagochtend boog de Algemene Ledenvergadering van CDA Westland zich over de rest van de lijst. Kevin Klinkspoor, oud-voorzitter van de Westlandse jongerenraad staat op de tweede plek.

Na de raadsleden Anja van der Eijk, Jaco Eeltink en Janice de Jong staat Dennis Chafia op de lijst, een oude bekende. Vier jaar geleden nam hij afscheid van de raad vanwege drukke werkzaamheden elders, maar nu keert hij mogelijk terug in de raad. De nummer 7 is weer een nieuwkomer: Claudia van der Meer uit 's-Gravenzande die nu communicatieadviseur Koninklijk Huis is bij de Rijksvoorlichtingsdienst. Daarvoor was zij tot oktober 2014 woordvoerder bij de gemeente Westland.

Na haar staat handballer en jurist Mitchell Verbraeken op de achtste plek. Zittende raadsleden Cor van der Mark en Marcel Zuidgeest completteren de top 10 van CDA Westland. De huidige wethouder Piet Vreugdenhil staat als lijstduwer onderaan de lijst op plek 50.

Categorieen:
Nieuws Politiek Westland