WOS - Johan Voskamp

Westlandia op eigen veld onderuit tegen UNA, winst voor Den Hoorn

Het zondagelftal van Westlandia heeft nul punten overgehouden aan de wedstrijd tegen UNA. Op eigen veld eindigde het treffen in 0-3.

Het team uit Naaldwijk kreeg zeker wel kansen, maar het Brabantse UNA was simpelweg een maatje te groot.

Na nog geen half uur spelen opende de bezoekers de score. Zo'n tien minuten later werd het 0-2 door een rake strafschop. In de tweede helft mocht UNA weer een penalty nemen, omdat een speler van Westlandia de bal met zijn hand raakte. Dit keer hield Jack Morauw hem wel tegen. Een kwartier voor tijd gooide UNA met 0-3 de wedstrijd op slot.

Drie punten voor Den Hoorn

In Midden-Delfland was het een stuk spannender. Den Hoorn kreeg het Rotterdamse Hillegersberg op bezoek en won met 3-2. Het was Donny Slot die in de negende minuut voor Den Hoorn het eerste doelpunt maakte. Nog geen tien minuten later kopte Robin Zwartjens raak uit een corner. Daarna deed Hillegersberg met 2-1 iets terug, maar het was opnieuw Zwartjens die vlak voor rust scoorde.

In de tweede helft werd het nog even spannend toen Hillegersberg de 3-2 maakte. Na 98 minuten vond de scheidsrechter het mooi geweest.