Ruime zege handbalsters Quintus, gelijkspel voor Velo

De handbalsters van Quintus hebben na twee nederlagen op rij weer eens gewonnen in de eredivisie.

De ploeg van trainer Fred Michielsen versloeg BFC uit het Limburgse Beek met 31-19.

Quintus stond vanaf het begin aan de goede kant van de score, maar kon het verschil in de eerste twintig minuten nog niet groter maken dan 2 à 3 doelpunten. Daarna kon de score worden uitgebouwd tot 19-10 bij rust.

In de tweede zette de thuisploeg die lijn door. Met nog een kwartier te gaan stond het 28-15. BFC kwam daarna nog wel iets terug, maar dat was niet genoeg om het verschil te maken.

Knap gelijkspel dames Velo

De handbaldames van Velo kenden in de uitwedstrijd tegen Foreholte een moeilijke start en kwamen zelfs 16-7 achter. Dat verschil werd teruggebracht naar 19-17 bij rust. De tweede helft was erg spannend. In de laatste minuut van de wedstrijd leek de zege te gaan naar de thuisploeg uit Voorhout. Dankzij een strafworp in de laatste seconden van de wedstrijd werd het echter 30-30 en ging er een punt mee naar Wateringen.