Archief
WOS

Silvia haalt verhaal in gemeentehuis en neemt volle minicontainer mee

Bewoners van het Heilige Geesthofje in Naaldwijk zijn boos op de gemeente. Sinds kort wordt de grijze bak niet meer geleegd.

Ook wordt er niet teruggebeld als daarover wordt geklaagd. Bewoonster Silvia van der Burg was het zo zat dat ze met haar grijze bak naar het gemeentehuis is gegaan.

Om de twee weken wordt de grijze bak geleegd. Er komt dan een vrachtwagen om de minicontainers te legen, maar er zit al even een ander slot op het hek.

Volgens Silvia is dat niet gecommuniceerd met de ophaaldienst. Nu houden ze het hek op woensdag open, maar ook dan worden de mini-containers niet geleegd. Als ze daarover contact opneemt met de gemeente Westland wordt beloofd dat er iemand terugbelt, maar die persoon doet dat dan niet.

Naar gemeentehuis

Dinsdagochtend werd Silvia wakker en dacht: "Dit is mijn dag." Ze besluit om verhaal te halen. Om kracht bij te zetten, neemt ze een volle minicontainer mee. Na enige tijd wachten in het gemeentehuis komt er een directeur van een andere afdeling naar haar toe. Deze man zal er persoonlijk voor zorgen dat er contact met Silvia wordt opgenomen. Ze krijgt zelfs zijn naam en telefoonnummer.

Nu maar afwachten of de minicontainers woensdag worden geleegd en of ze wordt teruggebeld.