Archief
Sarah Vlekke

Ondernemersprijs gaat naar Naaldwijks bedrijf

Drie Naaldwijkse bedrijven komen in aanmerking voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs.

De jury heeft een keuze gemaakt uit ruim vijftig voorgedragen bedrijven, waaronder een aantal zogenoemde publieksinzendingen.

De genomineerden zijn dit jaar:
Biersteker
Biersteker is actief op het gebied van bouw-, dak-, en geveltechniek en is gevestigd in een van de meest duurzame bedrijfspanden van Westland. Begin dit jaar nam het bedrijf zijn intrek in die nieuwe vestiging op bedrijventerrein Elsenbos in Naaldwijk.

GJ, dé HR-partner
Ooit begonnen als een uitzendbureau in de agrarische sector heeft GJ zich doorontwikkeld tot een brede organisatie op het gebied van HR (Human Resources). Het hoofdkantoor is gevestigd in Naaldwijk en er zijn nevenvestigingen in Hilversum en in Noord-Brabant.

JPT
JPT in Naaldwijk richt zich op "een gezonde geest én een gezond lichaam". De formule beslaat onder meer coaching, fysiotherapie, personal training en voedingsadvies. In de 'JPT community' ontmoeten ondernemende mensen elkaar in een ongedwongen setting en werken zij aan een gezonde lifestyle.

Deze maand gaat de jury bij de bedrijven op bezoek en wordt er net als ieder jaar een meewerkstage gelopen. Op 25 november wordt de winnaar bekendgemaakt in de Oude Kerk in Naaldwijk.