Instagram HVC'10

HVC’10 wint derby van Westlandia met dikke cijfers

HVC’10 heeft de streekderby in de tweede klasse C gewonnen. De Hoekenezen wonnen in Naaldwijk van Westlandia met 0-5.

Al vroeg in de wedstrijd kwam HVC’10 door een misverstand in de verdediging van Westlandia op voorsprong. Wat volgde was een harde wedstrijd waarin beide ploegen weinig kansen weggaven. Toch was het HVC’10 dat nog voor rust de score verdubbelde. In de tweede helft legden de gasten uit Hoek van Holland Westlandia nog meer op de pijnbank door effectief met de kansen om te gaan en nog drie doelpunten toe te voegen aan de makkelijke overwinning.

Excelsior Maassluis verliest door slecht begin

Een onnodige thuisnederlaag voor Excelsior Maassluis. Tegen De Treffers werd er met 1-2 verloren. Vooral in de eerst helft was Excelsior de mindere. Door een benutte strafschop en slecht verdedigend werk, stonden de gasten voor rust met 0-2 voor. In het tweede bedrijf kwam Excelsior Maassluis beter in de wedstrijd en vlak voor tijd viel ook nog de aansluitingstreffer. Dit bleek echter niet genoeg om punten te pakken.

Bericht gaat verder onder de foto

Johan Voskamp

FC ’s-Gravenzande boekt tweede zege op rij.

FC ’s-Gravenzande heeft de zege van vorige week tegen koploper Rijvogels (5-1) een goed vervolg gegeven. Ook deze middag won het met ruime cijfers, nu van hekkensluiter Rijsoord: 1-4. FC ’s-Gravenzande was vanaf het begin de dominante ploeg met veel kansen en dus ook doelpunten. Met de tweede ruime zege op rij kan ’s-Gravenzande weer omhoog kijken op de ranglijst in de hoofdklasse.

Excelsior Maassluis - De Treffers 1-2 (0-2)