Archief
WOS

WOS

Hondenopvang en hondenschool druk door corona

Door corona hebben veel dierenpensions het moeilijk. Er gaan minder mensen op vakantie. Hondeneigenaren kunnen zelf voor hun viervoeter zorgen.

De hondenschool en opvang van Deborah van Wissen uit Monster heeft juist profijt van corona. Meer mensen namen juist een hond. Deborah heeft een wachtlijst met meer dan 30 honden.

Ze helpt met haar hondenschool moeilijke honden. Het gebeurt regelmatig dat ze honden in huis neemt voor een heropvoeding. Met haar opvang zorgt ze twee uur per dag voor de dieren.

Met haar busje is ze 's ochtends een uur onderweg om ze allemaal op te halen. Eenmaal terug aan de Zwartedijk gaan de honden eerst spelen om daarna activiteiten te doen. Haar kracht is dat ze zich niet richt op vakantieopvang.

Uitbreiden

Haar locatie aan de Zwartendijk is te klein geworden en Deborah zoekt een andere locatie. Ze heeft een advertentie op Marktplaats gezet. Wat ze zoekt is een groot stuk land waar de honden voldoende ruimte hebben. In haar advertentie schrijft ze dat de honden geen overlast veroorzaken door bijvoorbeeld veel te blaffen.

Mocht ze een locatie vinden, dan zal de wachtlijst snel slinken. Zo niet dan blijft ze aan de Zwartendijk en kan haar onderneming niet verder groeien,