Archief
WOS

Groene Zetel naar 's-Gravenzande

De grote stoel van bloemen en planten die vorige maand op het Plein in Den Haag stond, vind je volgende week op het Marktplein 's-Gravenzande.

De 3,5 meter hoge Groene Zetel is vorige maand onthuld door zangeres Karin Bloemen en burgemeester Jan van Zanen van Den Haag. De meeste bloemen, planten, groenten en fruit die in het kunstwerk verwerkt zijn, komen uit de kassen en verpakkingsbedrijven van Westland.

Iedereen die dat wil kan zaterdag op de stoel plaatsnemen voor een foto. Ook worden er gezonde producten verkocht, waarvan de opbrengst naar Team Westland gaat.

Team Westland Break Out

Op zaterdag 19 juni organiseert Team Westland het evenement Break Out. Op talloze plekken in de regio vind je dan activiteiten ten bate van Team Westland. Voor minimaal 5 euro kun je een polsbandje kopen en meedoen aan deze sportieve dag. En als je dan onderweg anderen met het polsbandje tegenkomt, ontstaat een sportieve band.

De organisatie heeft als doel de regio uit te roepen tot sportiefste gemeente van Nederland. Er zijn al wandelingen, een rondje om de kerk, spinnen en yoga aangekondigd. De opbrengsten van Team Westland gaan naar lokale en landelijke initiatieven rondom oncologische zorg. Het hoogtepunt van alle acties is de beklimming van de Tourmalet in Zuid-Frankrijk, dit jaar op 6 oktober.