Archief
District8

18-jarige vast voor geweld op slag Beukel

De politie heeft gisteravond een 18-jarige man opgepakt voor het verwonden van een 17-jarige jongen op de Verlengde Strandweg in 's-Gravenzande.

De 17-jarige uit Hoek van Holland raakte daarbij gewond in zijn nek. Fotopersbureau District 8 spreekt van een steekpartij met een kapotte bierfles, maar dat houdt de politie nog even in het midden: daar wordt verder onderzoek naar gedaan.

Eerder op de avond liepen op de Strandweg in Ter Heijde meerdere groepen jongeren die onderweg waren naar een feest. De politie was daarover getipt en heeft kunnen voorkomen dat het feest begon.

De weggestuurde jongeren doken later op bij slag Beukel waar door geweld de jongen van 17 gewond raakte en naar het ziekenhuis moest. De verdachte uit 's-Gravenzande raakte eveneens gewond kon ter plekke worden aangehouden.

Huis opgezocht

Een groep jongeren is vervolgens stennis gaan maken bij de woning van de verdachte in de omgeving van de Albert Schweitzerlaan. Meerdere politie-eenheden werden daarheen gestuurd om de rust te herstellen. Rond 01.00 uur was de boel opgelost.