Archief
WOS

WOS

Kruising Veilingweg-Kasteelweg heel weekend dicht

Om de rotonde die daar komt af te krijgen, wordt op de kruising Veilingweg-Kasteelweg in De Lier dit weekend 24 uur per dag doorgewerkt.

De kruising is daarom sinds vanmorgen 26 maart 07.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur helemaal afgesloten. Ook het nieuwe stuk Veilingweg krijgt een definitieve aansluiting op de Oostelijke Randweg. Hierdoor ontstaat vlak voor de Veilingbrug een nieuwe situatie met een T-splitsing. Tijdens de werkzaamheden wordt auto- en vrachtverkeer met gele borden omgeleid via de provinciale wegen N222 (De Westlandroute) en N223 (Maasdijk-Delft). Fietsers rijden via de Noord-Lierweg, Kanaalweg en de Kerklaan.

Het oude stuk Veilingweg tussen de rotonde en de Oostelijke Randweg komt te vervallen. Op deze locatie begint Trias Westland met de aanleg van een warmteleiding begin april. Wanneer dat klaar is, wordt de 'oude' Veilingweg omgebouwd tot fietspad. Tot het nieuwe fietspad klaar is, kunnen fietsers tussen de rotonde en de Veilingbrug gebruikmaken van een tijdelijk fietspad.

Categorieen:
Nieuws Algemeen De Lier