Archief

Westlands verkiezingsdebat online

Werkgeversorganisatie VNO-NCW Westland-Delfland houdt in samenwerking met MKB Westland een verkiezingsdebat op 11 maart.

Kandidaatkamerleden Meiny Prins, Jantine Zwinkels en Peter Valstar nemen deel aan het debat. Prins staat op de 12e plaats voor de nieuwe partij Splinter. Zwinkels komt uit voor het CDA waar zij op plaats 26 staat en Valstar is de nummer 21 op de VVD-lijst.

Prins woont weliswaar in Zwitserland, maar als CEO van klimaatbeheersingsbedrijf Priva draagt zij het Westlandse bedrijfsleven een warm hart toe. Jantine Zwinkels woont in Utrecht, maar haar roots liggen in Westland. Peter Valstar woont in 's-Gravenzande en is de laatste tien jaar politiek adviseur en woordvoerder op het Haagse Binnenhof geweest. Het debat wordt opgenomen in een studio in het hoofdkantoor van VNO-NCW in de Malietoren in Den Haag.

Het debat wordt online gehouden, is te volgen via Teams en begint om 16.00 uur. Kijkers kunnen vragen stellen aan de debaters. Bezoekers kunnen zich per e-mail aanmelden (poel@vno-ncwwest.nl). Na aanmelding volgt de link en is het mogelijk online aan te schuiven.

Het debat wordt in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart gehouden. Vanwege het coronavirus mogen kiezers ook al op 15 en 16 maart hun stem uitbrengen. Voor 70-plussers bestaat de mogelijkheid hun stem per post uit te brengen. Deze keer staan 37 kieslijsten op het stembiljet.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland