Archief
WOS

WOS

De Brug wordt vaccinatielocatie in Westland

Komende maandag wordt in 's-Gravenzande een Westlandse vaccinatielocatie geopend en wel in zalencentrum De Brug aan de Koningin Julianaweg.

Op de locatie in 's-Gravenzande wordt in de eerste week gestart met het vaccineren van de medewerkers werkzaam in de langdurige zorg. Daarna zullen op deze locatie ook de mobiele, thuiswonende ouderen van 80 jaar en ouder worden gevaccineerd tegen het longvirus.

"Al ruim voor de jaarwisseling heeft de gemeente er bij de GGD op aangedrongen ook in Westland snel een vaccinatielocatie te openen", reageert Vreugdenhil op eerdere vragen van het CDA. De gemeente is sinds die tijd in afstemming met GGD Haaglanden bezig geweest met het inventariseren van geschikte locaties.

Vreugdenhil: "Inmiddels is een locatie gevonden die voldoet aan de criteria van de GGD: De Brug in 's -Gravenzande. Deze locatie zal op 15 februari de deuren openen. Het is na de twee locaties in Den Haag de derde vaccinatielocatie in de regio Haaglanden. Er wordt gevaccineerd op basis van de levering en beschikbaarheid van de vaccins."

Categorieen:
Nieuws Politiek Westland