Archief
WOS

WOS

Leukste kassamedewerker van het jaar werkt in Maasdijk

Morgan Lemon is uitgeroepen tot de leukste kassamedewerker van het jaar. Hij werkt bij de Plus in Maasdijk.

Radiozender 100% NL hield een verkiezing voor de titel 'Leukste kassamedewerker van het Jaar'. De 19-jarige Morgan Lemon werkt pas vier maanden in de Maasdijkse supermarkt, maar dat was lang genoeg om de harten van zijn klanten te veroveren. Hij kreeg afgelopen vrijdag te horen dat hij de winnaar is. "Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven", antwoordt Lemon vandaag aan ons op de vraag of het nieuws al een beetje is bezonken.

De WOS bracht Morgan Lemon vandaag een bloemetje om hem te feliciteren.

Het leukste aan in een supermarkt werken? Wat betreft Lemon zijn dat de gesprekken met de klanten. "Het is altijd lachen, vooral met de oudere mensen. Je hebt daar altijd leuke gasten aan, of klanten of hoe je het ook wil noemen." En dat gevoel is wederzijds, zo blijkt wel uit de reacties op de Facebookpagina van de lokale krant de Maasbever.
"Het is zo’n oprechte, eerlijke jongen. Een heel mooi mens. Altijd enthousiast en vrolijk. Een voorbeeld voor anderen!", schrijft een klant.
"Helemaal terecht!! Ik ga altijd met een glimlach weg als ik door Morgan ben geholpen", schrijft een ander als reactie op zijn winst.

Wie ook een keer geholpen wil worden door de leukste kassamedewerker van het jaar heeft daar voorlopig nog ruim de kans voor. Als het aan Morgan ligt, blijft hij namelijk nog heel lang achter de kassa zitten bij de Plus. "Het maakt niet uit of ik de loterij win of niet. Ik wil hier m'n hele leven werken, want ik vind dit echt een topbaan."