Archief
archief WOS

archief WOS

Agent uit Maassluis overleden bij verkeersongeval in Noord-Holland

Een 30-jarige man uit Maassluis is gistermiddag overleden bij een verkeersongeval op de provinciale weg N9 bij Bergen in Noord-Holland. Het slachtoffer werkte bij de hondenbrigade van de Haagse politie.

Door nog onbekende oorzaak kwam een vrachtwagen gisteren rond 14.00 uur op de andere weghelft terecht en botste daar frontaal op de auto van het slachtoffer. Die overleed ter plekke. Zijn vrouw van 35, die ook bij de Haagse politie werkt, ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Dat meldt mediapartner Omroep West. De politie rouwt: "Wat een nachtmerrie, hier zijn geen woorden voor", schrijft de politie Noord-Holland op Instagram.

"Ons bereikte het trieste nieuws dat twee collega's van de eenheid Den Haag in privétijd betrokken zijn geraakt bij een zeer ernstig verkeersongeval", staat op het Instagramaccount Politiehonden Noord-Holland. "Daarbij is een collega, hondengeleider, komen te overlijden. De andere collega ligt met ernstige verwondingen in het ziekenhuis. Onze gedachten gaan uit naar de familie, alle collega's en alle anderen die hen kennen."

De 61-jarige vrachtwagenchauffeur is aangemerkt als verdachte.

Categorieen:
Nieuws 112 Maassluis