Archief
WOS

WOS

Domper voor bedenker Westlands Puzzelboek

Ze heeft er hard voor gewerkt, veel over nagedacht en met passie gemaakt. Het Westlands puzzelboek. Nu het af is kan de winkel het niet verkopen.

Twee jonge meiden hebben een nieuw Westlands puzzelboek op de markt gebracht. De ene deed dat voor school terwijl de andere het gewoon leuk vindt om te maken. Het boekje is een aanvulling op de Westlandse producten die er nu al verkrijgbaar zijn. Kim van Dop bedacht het voor haar schoolopdracht. Ze moest voor haar opleiding een bedrijfje starten met een product dat een aanvulling is op het huidige assortiment. Een vriendin, Marjolein Waaijer maakte het ontwerp.

Door de lockdown mag de winkel, The Readshop in Naaldwijk, het niet meer verkopen. De eigenaresse baalt daarvan, De meiden hebben zo hun best gedaan en op het moment dat het klaar is kan niemand het in de winkel kopen, zo zegt ze. Ze heeft wel een manier bedacht om het toch aan de man te brengen. Ze gaat het boekje op bestelling aan huis verkopen. Ook komt het in een box met producten van lokale winkels.