Archief
WOS

WOS

Vrachtwagen rijdt zich klem op fietspad bij Zeven Gaten

Een buitenlandse vrachtwagenchauffeur heeft zich vanmorgen vastgereden op een fietspad vlakbij De Zeven Gaten in De Lier.

Volgens buurtbewoners is de vrachtwagen rond kwart over acht gestrand. Het voertuig kwam daar klem te zitten en kan voorlopig niet wegkomen. Het komt overigens vaker voor, dat daar vrachtwagens die uit het nabijgelegen tuinbouwgebied afkomstig zijn, het fietspad oprijden. Wat de oorzaak daarvan is, is niet duidelijk. Mogelijk denken de chauffeurs op die manier uit te komen op de Westlandroute (N222).

De chauffeur hoeft geen boete te betalen, maar moet de schade die hij heeft gemaakt wel vergoeden. Rond 13.00 uur werd duidelijk dat het nog wel enige tijd kan duren voordat de vrachtwagen daar weg kan. Er moet, naast een sleepwagen, namelijk ook een kraan komen om de vrachtwagen op te tillen. Voor een dergelijk voertuig is de locatie echter lastig te bereiken.

Dit artikel is tot stand gekomen dankzij een tip. Heb jij ook een tip? Mail ons dan op nieuws@wos.nl, bel op 0174-420893 of klik op de knop 'Tip ons'.

Categorieen:
Nieuws 112 De Lier Westland