Archief
QLympics 2018

QLympics 2018

Activiteiten VetHeuls weekend afgelast

De activiteiten die in het weekend van 4 en 5 april in Kwintsheul zouden plaatsvinden in het kader van het VetHeuls weekend, zijn in verband met de coronamaatregelen afgelast. Het kabinet heeft evenementen van meer dan honderd personen verboden, die maatregel is tot 6 april van kracht.

Op zondag 5 april zouden de QLympics plaatsvinden, een sportevenement waarbij door ongeveer honderd kinderen tegelijk zou worden gesport, georganiseerd door de verschillende afdelingen van Quintus. Ook zou er een pubquiz worden gehouden en stond er een VetHeuls Rad op het programma.

Volgens de organisatie liep het inmiddels al storm met de verkoop van loten voor het rad en waren er ook al veel aanmeldingen voor de quiz. Toch moest alles worden geannuleerd. "Helaas kunnen we nu nog geen beslissing nemen over de datum van een volgend VetHeuls", zegt secretaris Ineke Melkert.

Ook het feest Dorstig - Disco Vibes, dat op zaterdag 4 april zou plaatsvinden in de hal van Quintus, is afgelast. "We hebben overwogen om Dorstig te verplaatsen, maar hebben na goed overleg toch besloten om ons compleet te gaan focussen op de volgende editie in oktober", schrijft de organisatie. Mensen met kaarten kunnen die waarschijnlijk in augustus of september inruilen voor een ticket voor de volgende editie of hun geld terugkrijgen. "Vanwege het coronavirus kunnen wij nu nog geen inruilmoment doen."

Categorieen:
Cultuur