Archief

Jeugdtrainer maakt van corona-nood een deugd

Ondanks dat zo'n beetje alle sportwedstrijden tot eind deze maand zijn afgelast, zie je op sommige plekken in de regio dat er toch gesport wordt. In het Dreespark in Naaldwijk bijvoorbeeld, waar een creatieve voetbaltrainer van Westlandia spontaan oefenpotjes organiseerde, met succes.

Voetbalbond KNVB besloot donderdag tot een algehele afgelasting van het amateurvoetbal. Bij de pakken neerzitten was voor jeugdtrainer Michel van Zanten van Westlandia geen optie, en dus besloot hij aangepaste wedstrijdjes te verzorgen.

"We zijn een rondje gaan doen in de groeps-app, en de opkomst is heel groot. Ze kunnen lekker hun gang gaan." Ook voor de ouders was het geen straf om langs de lijn te staan. Op tafel stonden warme koffie, thee, koekjes en limonade. Een aantal ouders vindt het maar vreemd dat scholen open mogen blijven, terwijl sportwedstrijden, waar vaak minder bezoekers op afkomen, wel zijn afgelast.

Dit bericht kwam tot stand dankzij een tip. Heb je zelf ook een bericht voor de WOS? Bel dan 0174 - 420 893, mail naar nieuws@wos.nl of stuur ons een WhatsApp bericht: 06 - 57 58 92 78

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen