Archief

Midden-Delfland: publieksbalie blijft open, ambtenaren en bestuurders werken thuis

De publieksbalie in het gemeentehuis van Midden-Delfland in Schipluiden blijft ondanks verdere maatregelen rond de uitbraak van het coronavirus voorlopig gewoon open. Wel wordt inwoners gevraagd om zoveel mogelijk telefonisch of digitaal contact op te nemen en thuis te blijven bij griepklachten.

Medewerkers op andere afdelingen en ook bestuurders werken zoveel mogelijk thuis. De raadsvergadering van 24 maart gaat gewoon door, maar het aantal bezoekers van de publieke tribune wordt beperkt tot twintig.

Burgemeester Arnoud Rodenburg: "Ik zie in onze gemeente dat op alle mogelijke wijze met man en macht wordt gewerkt om het virus tegen te gaan. Bijeenkomsten en evenementen worden geannuleerd en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Het is goed om te zien dat we met z'n allen stevige stappen zetten."

"Als iedereen zich aan de afspraken houdt, krijgt het virus zo min mogelijk kans om zich te verspreiden", vervolgt de burgemeester. "Groot en diep respect voor al onze zorgverleners en iedereen die een bijdrage levert aan de bestrijding van deze crisis. Ik deel ook mee in de zorgen van onze oudere inwoners en mensen die in hun bedrijf of werk geraakt worden."