Archief
Google Maps

Google Maps

Meeste bibliotheken blijven vooralsnog open

Alle vestigingen van Bibliotheek Westland, met uitzondering van die in Maasdijk in de Prinsenhof, blijven vooralsnog geopend voor publiek. Ze zijn tijdens de reguliere openingsuren toegankelijk om verschillende materialen te lenen en terug te brengen. Extra maatregelen omtrent hygiëne worden wel getroffen.

De activiteiten die gepland stonden, al dan niet in samenwerking met andere organisaties en partners, zijn tot en met 31 maart geannuleerd. Ook de Taalcafés en BoekStartochtenden komen te vervallen. Deelnemers worden zoveel mogelijk persoonlijk geïnformeerd, maar aangeraden wordt de berichtgeving via de website en social media zoveel mogelijk in de gaten te houden.

Bibliotheek De Plataan in Maassluis en Midden-Delfland heeft hetzelfde besluit genomen. Alle vestigingen en servicepunten blijven open volgens de gebruikelijke openingstijden. Ook gelden de gebruikelijke service-uren en zelfservice-uren, waarin je zelfstandig materialen kunt zoeken, lenen en inleveren. Alle andere activiteiten gaan niet door.

Wel dicht

De bibliotheek van Hoek van Holland is wel dicht. De sluiting geldt tot einde van de maand.