Twitter Westlandia

Jong ADO Den Haag overklast Westlandia

Een spannende wedstrijd zondagmiddag tussen Jong ADO Den Haag en Westlandia. Hoewel ADO uiteindelijk met 3-1 heeft gewonnen, bleef het nog best een tijdje spannend. Net voor rust werd namelijk nog de 1-1 gescoord door Westlandiaan Roy van Beek. Maar dat bleek niet genoeg te zijn, in de 51ste en in de 89ste minuut scoorden de Hagenezen, waarna de eindstand van 3-1 wel vaststond.

Bij de wedstrijd Hilligersberg tegen Den Hoorn, kwamen de Midden-Delflanders duidelijk als sterkste uit de bus. De wedstrijd eindigde in 2-6. Lange tijd zag het ernaar uit dat de Rotterdammers helemaal niet zouden scoren, maar in de 63ste en de 86ste minuut verloor Den Hoorn even de concentratie. Topscoorder van de wedstrijd was Marcley Manuela.