Archief
Dijkvogels

Dijkvogels

Dijkvogels stelt promotie uit door nederlaag, Maassluis nog geen kampioen

De korfballers van Dijkvogels zijn nog niet zeker van promotie naar de tweede klasse. De derdeklasser had met een overwinning op De Vinken het gat naar de derde plek kunnen vergroten tot vier punten, maar verloor uit bij de nummer drie: 14-13. De winnende treffer viel 19 seconden voor het einde.

De Maasdijkers staan samen met Luno op de eerste plaats in de derde klasse F, gevolgd op 2 punten door De Vinken. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan. Alleen de nummers 1 en 2 promoveren.

Maassluis nog geen kampioen

De korfballers van ckc Maassluis hadden zaterdag het kampioenschap in de tweede klasse F binnen kunnen slepen met een thuisoverwinning op de nummer 2 Vitesse. De ploeg uit Barendrecht was in Maassluis echter een stuk sterker: 18-28. Daarmee wordt het verschil verkleind naar twee punten, in plaats van vergroot naar zes punten.

Valto verslaat hekkensluiter

Valto uit De Lier was in de overgangsklasse met 20-14 te sterk voor hekkensluiter VEO, dat daarmee direct degradeert. Als Valto volgende week wint bij HKV/Ons Eibernest, de nummer een-na-laatst, dan is het veilig.

Alle uitslagen:

Overgangsklasse D

Valto - VEO 20-14

Tweede klasse F

Maassluis - Vitesse 18-28

ODO - Reeuwijk 21-17

Tweede klasse I

Atlas - Ondo 18-29



Derde klasse F

De Vinken - Dijkvogels 14-13

Categorieen:
De Lier Maassluis Sport