Archief
Nikki bij de WOS

Nikki bij de WOS

Verleidster Nikki: Mijn moeder kan trots zijn

De 27-jarige Nikki uit Honselersdijk kijkt met veel spanning uit naar woensdag, want dan begint het nieuwe seizoen van Temptation Island. In de realityshow van RTL wordt de relatie van koppels op de proef gesteld door vrijgezelle verleidsters. Nikki is een van die verleidsters en kan niet wachten tot het tv-programma begint: "Mijn moeder kan trots zijn."

"Een spannende, unieke ervaring die ik niet had willen missen", zegt de verleidster. Spijt van het avontuur, dat inmiddels al is opgenomen in Thailand, heeft ze niet. "Ik heb het goed gedaan, precies zoals ik wilde." De vrijgezelle Nikki is door haar zus opgegeven om mee te doen. Ze gaat veel naar feestjes en kan in het programma helemaal haarzelf zijn, want flirten doet ze graag. De Honselse gebruikt het televisieprogramma als springplank voor een carrière in de media.

Lang niet iedereen is liefhebber van realityprogramma's als Temptation Island, maar daar heeft Nikki geen moeite mee. "Take it or leave it, zeg ik dan maar." Haar ouders zijn in ieder geval laaiend enthousiast. "Mijn moeder heeft het nog nooit gezien, maar gaat kijken. Ze is heel benieuwd hoe ik me heb gedragen op tv", zegt Nikki lachend. "Het is meegevallen. Ik kan er nog niet te veel over vertellen, maar ze kan gerust gaan kijken."

De eerste twee uitzendingen van Temptation Island zijn woensdagavond vanaf half negen te zien op RTL5.

Categorieen:
Honselersdijk Cultuur