Genomineerde jeugdploegen Maassluis bekend

De vier genomineerden voor de titel Jeugdportploeg van 2019 in de gemeente Maassluis zijn bekend. De jongens onder 18 jaar van judoinstituut Mahorokan, de C1 van korfbalclub ckc Maasluis, de meisjes onder 15 van voetbalvereniging VDL en de meisjes onder 11 van Excelsior Maassluis komen in aanmerking.

De judoka's grepen goud op de Nederlandse kampioenschappen. In de hoofdklasse C eindigde de C1 van ckc Maassluis als tweede, terwijl op het NK een vierde plaats werd behaald. VDL werd ongeslagen kampioen in de hoofdklasse en won bovendien de KNVB-beker. Excelsior Maassluis werd kampioen in de tweede klasse.

De Maassluise sportprijzen worden op 21 februari uitgereikt in Theater Koningshof. De komende weken worden de genomineerden in de overige categorieën bekendgemaakt.