Archief
Harvest Road

Harvest Road

Westlandse band Harvest Road is terug

De Westlandse band Harvest Road heeft vrijdag haar nieuwe single 'When I Go' gelanceerd. Het WOS-radioprogramma Gardien Tot Tien had rond 09.15 de primeur en mocht de plaat als eerste draaien.

Het nieuwe nummer heeft een diepere betekenis. "Het gaat erover dat iedereen wel onthouden wil worden, of iets wil bereiken. En als je gaat, wie denkt er dan nog aan je en wie mist je eigenlijk", vertelt zangeres Nikki Born.

Born is sinds enkele maanden toegevoegd aan de band. De bandleden hebben haar ontdekt tijdens Rondje Poeldijk. "Daar was ze aan het optreden", laat toetsenist Niels Molenaar weten. "En toen zeiden we tegen elkaar, dat kan nog wel eens iets worden." Daarop benaderden de bandleden de zangeres, die direct enthousiast was.

Op 11 april treedt de band voor het eerst op in de nieuwe samenstelling, dat gebeurt in het Paard van Troje in Den Haag. Het is een langgekoesterde wens om het rentree van de band op die locatie te doen. "Het laatste optreden van ons was in het Paardcafé, eronder. En nu gaan we naar boven, naar de kleine zaal", zegt bassist Robert Verkade. Volgende week geeft de WOS kaartjes weg voor het optreden. Wil je ze winnen? Luister dan in de ochtend naar Gardien Tot Tien.

Categorieen:
Poeldijk Westland Cultuur