Piet Voskamp 2

Gebrek aan doelpunten breekt FC 's-Gravenzande op

In de strijd om handhaving in de Hoofdklasse A heeft FC 's-Gravenzande zich geen goede dienst bewezen. Op het Juliana Sportpark werd onnodig met 0-2 verloren van Smitshoek.

Aan kansen ontbrak het 's-Gravenzande niet. De hele eerste helft voerde de thuisploeg de boventoon, maar in de slotseconden van de eerste helft kwam Smitshoek toch op voorsprong. In de tweede helft kwam 's-Gravenzande die dreun van vlak voor rust niet te boven. Na een uur verdubbelden de bezoekers de score naar de definitieve eindstand.

Monster ziet concurrentie weglopen

In de top van de derde klasse B heeft SC Monster het zicht op de koppositie verloren. Nummer twee DSVP was met 1-3 te sterk. Een matig spelend Monster kreeg een vroege achterstand te verwerken. Toch gingen de ploegen rusten met 1-1. De gelijkmaker kwam van de voet van Koen Warners.

DVSP bleek uiteindelijk te sterk voor een kwakkelend Monster. Door de nederlaag tegen DSVP en de overwinning van KMD, die in punten gelijk staan, haken (met een achterstand van negen punten) de Monsternaren vooralsnog af in de titelstrijd.

Excelsior Maassluis - AFC 2-3 (2-1)