Ellen Grimbergen

Hookers komen na rust los tegen Oysters

De rugbyers van The Hookers hebben de thuiswedstrijd in de Trophy Poule tegen Oisterwijk Oysters zaterdagmiddag met overtuigende cijfers gewonnen. In Hoek van Holland was de ploeg van trainer Nicholas Matenga met 34-13 te sterk.

De Brabanders namen al vroeg in de wedstrijd een kleine voorsprong, maar de thuisploeg kwam daarna goed terug tot een ruststand van 12-6. In de tweede helft moesten The Hookers daarna alweer vroeg in de achtervolging, doordat de gasten een try maakten en de conversie verzilverden. De Hoekenezen moesten het op dat moment bovendien tien minuten lang met een man minder doen.

Dat hield The Hookers echter niet tegen. De ploeg kwam op 15-13 en was daarna echt los. Door een paar mooie try's werd het zelfs 34-13.