Archief
Bas Booister

Bas Booister

Dierenhoek 't Sparretje voorlopig dicht: 'We zijn gebroken en intens verdrietig'

De brand bij dierenhoek 't Sparretje in Maassluis is de medewerkers niet in de koude kleren gaan zitten. Hoewel alle dieren in veiligheid zijn gebracht is het pand waar onder meer alle voorraden voer en stro stonden, volledig verwoest. "We zijn gebroken en intens verdrietig, maar super dankbaar dat onze dieren veilig buiten staan." Voorlopig is de kinderboerderij gesloten voor publiek, voor hoe lang is nog niet duidelijk.

"We zijn alles maar dan ook alles verloren. Gereedschappen, voer, alle paardenspullen, dekens, onze zadels, medicijnen voor de dieren... Alles is weg", zo valt te lezen op de Facebookpagina van de kinderboerderij. Hoewel in principe alle dieren in veiligheid gebracht zijn, is kat Smokey wel sinds de brand vermist. De medewerkers hopen dan ook dat het diertje snel gevonden wordt.

Op de Facebookpagina van 't Sparretje reageren liefhebbers van de dierenhoek geschokt. Velen betuigen hun steun aan de medewerkers. Sommigen bieden hun hulp aan of willen zelfs geld doneren om 't Sparretje er weer zo snel mogelijk bovenop te krijgen.

Categorieen:
Maassluis 112