Archief
Piet Voskamp

Piet Voskamp

Inhaalduel MVV'27 gestaakt

De inhaalwedstrijd tussen MVV'27 en DWO in de Derde klasse B is vlak voor het einde gestaakt door een onwelwording van een speler van DWO. De tussenstand was op dat moment 3-3.

Het matte begin werd door de Maaslanders na dertig minuten doorbroken met de 0-1. Na de gelijkmaker van DWO bracht Haysam Abdelaziz vlak voor rust met twee doelpunten de stand op 1-3. MVV leek op rozen te zitten, maar de Zoetermeerders herpakten zich met de aansluitingstreffer direct na de pauze en ook de 3-3. Zeven minuten voor tijd raakte een DWO-speler onwel en werd de wedstrijd definitief gestaakt. Het is niet bekend wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld.

Monster heeft in de resterende minuten van een eerder gestaakt duel tegen Duindorp met 2-1 gewonnen. Een benutte strafschop van Jurgen Warbout aan het begin van de wedstrijd zorgde voor de overwinning.



Districtsbeker: HVC na voorsprong toch uitgeschakeld


Voor HVC'10 is de tweede ronde van de districtsbeker het eindstation gebleken. De ploeg uit Hoek van Holland verloor met 2-3 van SC Feyenoord. HVC bood in de beginfase nog goed stand en kwam zelfs binnen een half uur met 2-0 voor. De gasten werden daarna wakker en bogen, nog voor rust, de achterstand om in een 2-3 eindstand.

Alle uitslagen

Tweede divisie

Spakenburg - Excelsior Maassluis 1-0 (1-0)

Derde klasse B

DWO - MVV'27 0-0 (1-3) gestaakt

Erik van Geest, Haysam Abdelaziz (2x)

Naaldwijk - DSVP 0-1 (0-1)

SC Monster - Duindorp 2-1 (1-1) restant van 17 minuten

Jurgen Warbout



Vierde klasse E


HMC - MSV'71 2-4 (1-2)

Jack van der Vlugt, Mathijs Jansen, Christiaan van der Pol, Azzedine Akachar

Districtsbeker (tweede ronde)

Aarlanderveen - FC 's-Gravenzande 1-1 (0-0) 4-1 voor Aarlanderveen na strafschoppen

Yuri Westhoff

HVC'10 - SC Feyenoord 2-3 (2-3)

Mitchell Bouwhuis, Kirill Slutsky

KMD - Charlois 2-0