Sparta-JVOZ via Twitter

Vrouwen Sportclub Monster hard onderuit in Rotterdam

Het eerste vrouwenelftal van Sportclub Monster heeft aan de eerste overwinning van vorig week in de eerste klasse A, tegen RVVH 2, geen goed vervolg kunnen gegeven. ST Sparta/JVOZ was zaterdagavond een maatje te groot: 4-0.

De thuisploeg uit Rotterdam had tot dit weekeinde slechts één punt meer verzameld dan Monster, maar daar was op het jeugdcomplex van Sparta Rotterdam niets aan te merken. Sparta/JVOZ was de beter voetballende ploeg en kwam zodoende na zo'n 35 minuten op voorsprong. Vlak voor rust scoorden de Rotterdammers nog twee keer. Uiteindelijk werd het dus nog 4-0.

Een niveau lager ging Maasdijk onderuit bij FC Maense. SV Den Hoorn speelde op eigen veld met 1-1 gelijk tegen ARC, dat tot zaterdag (inclusief beker) vijf wedstrijden op rij had gewonnen.