Archief
Facebook Dierennoodhulp West Nederland

Facebook Dierennoodhulp West Nederland

Dierenambulance zoekt nieuw onderkomen

Het gaat 'te goed' met stichting Dierennoodhulp West-Nederland. De organisatie met vier dierenambulances maakt nu gebruik van een garagebox in Maasdijk, maar dat wordt te krap. Daarom is de stichting op zoek naar een nieuw onderkomen.

De vrijwilligers hebben nu een portakabin unit, een opslagcontainer en een buitenterreintje tot hun beschikking. Water en elektriciteit mogen zij gratis gebruiken van sponsor J.P. Isolatie B.V, maar nu wordt het tijd dat zij zelfstandige huisvesting krijgen.

De organisatie staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor een groot gedeelte van de regio klaar. Dierennoodhulp West-Nederland rukt onder meer uit voor wilde dieren in nood of het ruimen van dode dieren. Ook is men gespecialiseerd in het vervoer van zeezoogdieren. Zelfs een ritje naar de dierenarts of een hondentrimsalon valt in het takenpakket.

Wensen

De stichting zoekt een gebouw, een bedrijfsruimte of loods in Maassluis of Vlaardingen. Ook alleen een stukje grond is welkom, waar de portakabin unit geplaatst kan worden. Wie tips heeft, kan bellen naar 06 - 38 456 224. Mailen is ook mogelijk: info@dierennoodhulpwestnederland.nl

Categorieen:
Maassluis112