Archief
Facebook Team Westland 1

Facebook Team Westland 1

Team Westland maakt totaalbedrag van 766.300 euro bekend

De organisatie van Team Westland heeft zaterdag het totaalbedrag van 766.300 euro bekendgemaakt bij Van der Arend Tropical Plantcenter in Naaldwijk. Dat gebeurde tijdens een emotionele avond waar de mensen bij elkaar waren die voor het opgehaalde geld hebben gezorgd.

Diverse ziekenhuizen in de regio kregen een cheque met een bedrag van meer dan een ton van Team Westland. Het gaat om het prostaatkankercentrum Reinier Haga, Haga-afdeling hematologie, Franciscus en Reinier de Graaf en LUMC. LUMC en Reinier de Graaf kunnen met het geld doorgaan met hun onderzoek en behandelmethode naar onder meer prostaatkanker, borstkanker of botsarcoom.

Maar ook Westlandse instellingen kregen geld. Hospice Beukenrode en inloophuis Carma kregen beide 20.000 euro. 10.000 euro is naar Buddy's voor Bikkels gegaan.

Het geld is niet alleen door de deelnemers binnengebracht, ook ontving Team Westland donaties van mensen die een inzameling hadden gehouden. Ook volgend jaar zal Team Westland weer naar de Tourmalet gaan. Het inschrijven voor die editie is nog niet mogelijk.