Archief
Kika Kruijff

Kika Kruijff

Maassluizer winnaar bij verkiezing 'Rotterdamse Leraar van het Jaar'

Vijf leraren en een lerarenteam mogen zich sinds vrijdag de beste leraren van Rotterdam noemen. Een van de zes winnaars is Abdel Kechouh uit Maassluis. Hij won in de categorie pedagogisch medewerker.

Onderwijswethouder Said Kasmi van Rotterdam maakte de winnaars bekend in voetbalstadion De Kuip en reikte de prijzen uit. Dat deed hij samen met Ismail Aghazany, die vorig jaar de beste docent in het voortgezet onderwijs was.

De onderwijstitels worden toegekend in zes verschillende categorieën. De Maassluizer heeft onder meer het zomerprogramma Kids Olympics opgezet. Ook komt hij langs op Rotterdamse basisscholen voor sportclinics en tijdens sportdagen.Overige winnaars


Quincy van Dijk van de Waalse school is de beste leraar van het Rotterdamse basisonderwijs. Van het speciaal onderwijs krijgt Wouter van Driel van de Mytylschool De Brug de titel. Eva Poley van de Zuider Mavo mag zich de beste docente van het Rotterdamse voortgezet onderwijs noemen, Anne Grootenboer van het Hout- en Meubileringscollege is de beste in het Rotterdamse mbo. Het beste lerarenteam werkt op basisschool De Schalm.

Categorieen:
Maassluis Algemeen