Archief
PR

PR

Rondje Poeldijk van start: 'Hopen op mooi weer op vrijdag'

Nog één week en dan zijn alle feestweken in onze regio ten einde. Rondje Poeldijk sluit traditioneel de rij. Deze dinsdag is de aftrap met onder meer een tennistoernooi en een bingo. De weersvoorspellingen zijn de organisatie nog niet heel gunstig gezind.

Naast de tennis en de bingo, staan er ook nog een vaartocht om het 'eiland' Poeldijk en een pubquiz op het programma op woensdag, op donderdag wordt er gebeachvolleybald, een dag later is er een groot jeu-de- boulestoernooi en op zaterdag is er weer de groenten- en fruitrace. Zondag wordt traditioneel afgesloten met het muziekfestival. En er is dan voor het eerst een (kleine) braderie in het dorp.

Als we de weersvoorspellingen moeten geloven, kunnen de feestvierders eind deze week forse regenbuien verwachten. "Maar dat hebben wij wel vaker in Poeldijk", weet organisator Hans Mieog. "Dan zien we toch dat die buien langs ons heen trekken. En een enkel buitje, je kunt er alleen maar nat van worden. Alleen vrijdag is wel belangrijk, dan komen er bijna 400 jeu-de-boulers. Dan is het wel heerlijk als het zonnetje schijnt, dan lijkt het net of we in Frankrijk zijn."

Overigens worden ook diverse activiteiten gehouden in het 'Kassie' achter de Action of in de nabijgelegen Hervormde Kerk. Het hele programma is te vinden op Facebook.com/RondjePoeldijk

Categorieen:
Poeldijk Cultuur