Archief

Cocaïne, stroomstoot-, en airsoftwapen in woning Ververij

De drie mannen die halverwege juni zijn aangehouden in een woning aan de Ververij in Maassluis, hadden destijds 33 gram cocaïne, een stroomstootwapen en een airsoftwapen voorhanden. Dat blijkt uit gegevens van de rechtbank. Het drietal moet zich volgende week vrijdag verantwoorden voor de politierechter in Rotterdam.

Het gaat om mannen van 21, 22 en 32 jaar. Waar zij vandaan komen en wat hun band is, is niet duidelijk. Het gaat in elk geval niet om familieleden.

De politie deed op 18 juni een inval in het drugspand, na meldingen uit de buurt van overlast en dealen. Diezelfde dag besloot burgemeester Haan om de woning te sluiten. Niet lang daarna maakte hij bekend dat de drie niet meer terug mochten keren.

Overigens kwamen er vorige week meldingen dat het pand toch weer bewoond zou zijn. Een woordvoerder liet toen tegen de WOS weten dat de bewoner inderdaad de sleutels had teruggekregen. Dit was echter alleen om binnen vijf dagen zijn eigendommen uit de woning te halen en de woning in goede staat op te leveren. "Gebeurt dat niet, dan start de verhuurder een juridische procedure tegen de bewoner."

Categorieen:
Maassluis 112