Archief
WOS Media

WOS Media

Verdachten mislukte overval Jumbo nog niet gevonden

Ondanks een uitgebreide zoekactie van de politie, zijn drie verdachten van de poging tot overval bij de Jumbo in De Lier nog niet aangehouden. Dat laat de politie weten. Het drietal wilde zondagavond de supermarkt overvallen, maar stond voor een dichte deur.

Het incident gebeurde iets na 19.00 uur, terwijl de Jumbo om 19.00 uur dicht ging. De vluchtauto, een licht grijze stationwagen, stond bij de nieuwbouwwoningen aan 't Perron geparkeerd. Vanaf daar ontbreekt ieder spoor van de drie. Volgens getuigen hadden zij een wapen bij zich.

"Gelukkig zijn wij met 'alleen' de grote schrik vrijgekomen", laat filiaalmanager Marjolijn Schuijt weten. "Namens het team wil ik u bedanken voor alle berichtjes die we hebben ontvangen waarin u aan ons denkt en ons steunt", schrijft ze op Facebook.

Signalement

De drie overvallers waren volledig in het zwart gekleed en hadden bivakmutsen op. Een overvaller had een wit masker op en de twee andere droegen een zwart masker. De politie was snel aanwezig om getuigenverklaringen op te nemen en de daders te zoeken. Dat laatste is helaas niet gelukt.

Categorieen:
De Lier 112