Archief
WOS Media

WOS Media

Van Ardenne verrast door waardering politici

Afscheidnemend burgemeester Agnes van Ardenne is enigszins verrast over de waardering vanuit de Westlandse gemeenteraad. Dat komt aan de orde in een interview dat zij heeft met Rob Veenman op WOS TV. Zij laat haar verrassing blijken in reactie op twee eerder opgenomen filmpjes met de fractievoorzitters Dave van der Meer (LPF) en Peter Duijsens (Westland Verstandig).

"Ik heb die waardering het afgelopen jaar nooit zo gehoord. Dit hadden ze wel eens wat eerder kunnen laten blijken", aldus Van Ardenne. Overigens was het haar ervaring, dat het na soms zeer pittige raadsvergaderingen vaak best wel gezellig was tijdens de nazit met een drankje. "Als in een gezellige familie", zo kijkt ze met voldoening terug.

Van Ardennde, die sinds 1 oktober vorig jaar waarnemend burgemeester van Westland was, is afgelopen dinsdag opgevolgd door Bouke Arends. Met hem heeft WOS TV volgende week een kennismakingsinterview. Het gesprek met Van Ardenne is vanaf deze vrijdagavond 19.20 uur elk uur te zien tot begin kerstavond.

Categorieen:
Westland Algemeen