Screenshot Livestream

Gelijkspel houdt Quintus op laatste plek BeNeLeague

In de Eekhouthal in Kwintsheul hebben de handbalheren van Quintus gelijk gespeeld tegen Sasja HC uit Antwerpen. De BeNeLeague-wedstrijd eindigde in 24-24.

Het eerste punt van de wedstrijd was voor Sasja, maar Quintus ging daar al snel overheen. Na een minuut of tien kwamen de Heulenaren op voorsprong. Dat lieten ze niet meer los tot de rust, pauzestand was 12-11. In de tweede helft nam Quintus het voortouw door na luttele seconden na het fluitsignaal al te scoren. De Heulse handballers bleven op voorsprong - met maximaal twee punten verschil - tot in de laatste minuut. Met 24-23 op het scorebord en nog enkele seconden te spelen, werd er een team time-out ingelast. Sasja benutte die daarna direct: zij scoorden op het nippertje de gelijkmaker.

Beide teams schieten weinig op met de wedstrijd; Quintus blijft op de laatste plek staan, Sasja staat er één plek boven.