DIOS na ontslag trainer hard onderuit tegen HVV'70

De handballers van DIOS uit Den Hoorn hebben zondagmiddag hun eerste wedstrijd zonder coach Jules van der Donk verloren. De eerste divisie-wedstrijd tegen HVV'70 uit Voorschoten werd gespeeld in Den Hoorn en eindigde in 17-29.

Afgelopen week werd bekend dat het team per direct afscheid nam van coach Jules van der Donk. Bij de eerste wedstrijd zonder hem was vanaf het begin duidelijk dat HVV'70 te sterk was voor de Horenezen. Al direct scoorde HVV er lustig op los, terwijl DIOS hen probeerde bij te houden. Na twintig minuten spelen stond het 7-11. Het lukt DIOS de ruststand nog op de rekken naar 10-13, maar na de thee kwam HVV'70 nog sterker het veld op. Ze overliepen de Horenezen door na de rust direct veel te scoren. DIOS scoorde nog slechts 7 punten in de tweede helft. 17-29 werd de eindstand.